Laman blog ini dimiliki dan dikendalikan sepenuhnya oleh Laila Mukhtar Management. Untuk sebarang pertanyaan mengenai kursus dan pakej dobi yang ditawarkan sila email ke info@lailamukhtarmanagement.com

Wednesday, August 11, 2010

Bila tak boleh nak tidur ni tangan mula la gatal check all my topic dalam sembangdobi punye blog nie... Ya Allah punya la banyak soalan yang saya terlepas pandang. Minta maaf banyak-banyak. Bukan tak nak check tapi kalau saya klik kat topik yang lama-lama ni bukan 1 window yang bukak...dekat 100 window yang keluaq. tak pun dia hang tiba-tiba. Jadi kalau ada sesiapa yang berminat untuk maklumat lanjut taip je di topik yang baru (tak kisah la kalau lain topik lain soalannya).

*Akak punya laptop zaman tarzan pakai kulit kayu dik. Yang mini notebook plak tekan 1 butang, keluar 3 huruf (1 jari = 3 butang wakaka)...banyak masaalah....maaf ye.....SELAMAT BERPUASA.

.