Laman blog ini dimiliki dan dikendalikan sepenuhnya oleh Laila Mukhtar Management. Untuk sebarang pertanyaan mengenai kursus dan pakej dobi yang ditawarkan sila email ke info@lailamukhtarmanagement.com

Wednesday, January 13, 2010

banyak sungguh pertanyaan dari mereka2 yg nak buka kedai dobi ni. dan ada juga yg dah buka tapi.....

nak kata saya pandai tidak le but i will give some ideas. banyak jugak la yang saya tak boleh nak tulis untuk bacaan semua, walau apa pun nasihat say..berhati-hati dijalan raya..opss..

macam selalu saya katakan kepada peserta kursus saya orang kalau nak menjual...'saya akan berikan intan dan permata' lepas dapat apa yg mereka nak...you punye business u jaga sendiri la'''itu macam....apa2 pun hati2


I'LL BE AWAY FROM 14 - 17 JANUARY 2010. KALAU YANG HANTAR EMAIL, AKAN DIJAWAB SELEPAS 17 JANUARY ATAU YTOU CAN ALWAYS SMS/CALL ME

CHOW..

-