Laman blog ini dimiliki dan dikendalikan sepenuhnya oleh Laila Mukhtar Management. Untuk sebarang pertanyaan mengenai kursus dan pakej dobi yang ditawarkan sila email ke info@lailamukhtarmanagement.com

Thursday, March 26, 2009

Citer ni tak de kena mengena dgn dobi, but am very up-set with what happen. Saya tau ada diantara orang-orang diluar sana cuba call saya, tapi saya tak jawab. Tapi saya akan cuba call balik. Let me tell you guys what i did. Saya sebenarnya masih lagi bekerja sebagai pembantu peribadi bagi pengasas rangkaian 'Dr Clean Concept Shop', sekarang beliau telah menjadi franchisor bagi rangkai restoran "Mama Chops Papa Grill', walaupun macam tu my boss masih lagi memberi kebenaran utk saya menjalankan kursus pengurusan kedai dobi. So u call boleh bayangkan kerja saya bertambah dan so far i tidak mengganggu perjalanan kursus yg saya buat. So bersabar bile u all call and saya tak jawab. Boleh hantar email jugak.

Pagi-pagi buta ari ni saya sudah dapat 1 sms. Hamba allah ni call saya tak jawab, pastu bile saya call dia pulak tak jawab. so dia anto sms...'U ALL ADA BT KURSUS DOBI KA KURSUS PELACURAN, BENTI BT BISNES LAH LG BGS'. Apa nie?? kalau sape yg paham, bile kita buat business kita kena sabar. Kalau setakat saya tak jawab call, org boleh hantar sms macam ni, kalau pelanggan kasi masaalah macam mana??...nak suruh pelanggan jadi pelacur??. Pikir la.